(0318) 57 15 02 info@vermeijlogistics.nl
Locatie en routebeschrijving Klik hier

Transport van goederen vanuit en naar Noord-Italië 

Als je goederen wilt vervoeren vanuit Noord-Italië naar Nederland, zoals pallets met wijn, tegels of natuursteen, dan ben je bij J.A. Vermeij Logistics BV aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring in het organiseren van transport van diverse soorten goederen vanuit deze regio. Met ons uitgebreide netwerk van vervoerders zorgen we voor een efficiënte en betrouwbare levering van jouw goederen vanuit Noord-Italië.

Transport van pallets, wijn, tegels en natuursteen 

J.A. Vermeij Logistics BV heeft jarenlange everaring in het transporteren van pallets, wijn, tegels of natuursteen vanuit Noord-Italië. Door onze dienstverening hoef je je geen zorgen over te maken over het transportproces. Wij regelen alles voor je, van het verzamelen van de juiste documenten tot het organiseren van het transport. Zo kun je met een gerust hart jouw goederen vanuit Noord-Italië naar Nederland laten vervoeren.

Betrouwbare transportoplossingen

J.A. Vermeij Logistics BV biedt naast het transporteren van pallets, wijn, tegels en natuursteen een betrouwbare oplossingen voor het vervoer van verschillende goederen van en naar Noord-Italië. We zorgen voor een vlotte afhandeling van jouw zending, waarbij we rekening houden met de specifieke eisen en wensen van jou als klant. Met onze expertise en ervaring in internationaal transport garanderen we een veilige en tijdige levering van jouw goederen vanuit Noord-Italië naar Nederland.

Duurzaam transport

Naast betrouwbaarheid hecht J.A. Vermeij Logistics BV ook veel waarde aan duurzaamheid. We bieden duurzame transportopties voor het vervoer, zoals intermodaal transport via treinverbindingen. Wij bieden transportdiensten aan door heel Italië. Ook als je goederen wil gaan exporteren naar Italië kunnen wij dit voor je organiseren. Wat is jouw uitdaging?

Waar kunnen we jou mee helpen?

Container transport nodig of wil je pallets versturen binnen Nederland  ? Uitbesteden betekent tijd en stress besparen. Vertel ons over je uitdaging, dan gaan we aan de slag.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam/Bedrijfsnaam:
E-mail/telefoonnummer:

Nederland
Duitsland
Engeland
Italië
Spanje
Frankrijk

J.A. Vermeij Logistics B.V.
De Hooge Hoek 21

3927 GG  Renswoude

+31 (0) 318 571502
Info@vermeijlogistics.nl