(0318) 57 15 02 info@vermeijlogistics.nl
Locatie en routebeschrijving Klik hier

Transport naar distributiecentra 

Ben jij op zoek naar een betrouwbare transportpartner voor het leveren van goederen aan distributiecentra in Nederland, Europa en Engeland. Als transporteur hebben wij jarenlange ervaring in het transporteren naar retail distributiecentra en zo lossen wij elke dag bij de grote en bekende distributiecentra.

Transport en levering op tijd van je goederen

Wij begrijpen dat het transporteren van je goederen naar distributiecentra een cruciaal onderdeel is van jouw bedrijfsvoering. Daarom zorgen wij ervoor dat het transportproces soepel verloopt en dat je goederen op tijd op de plaats van bestemming aankomen.

  • Complete ladingen
  • Deelladingen
  • Maatwerk

Efficiënte afhandeling van jouw transportaanvraag

Wanneer je gebruikmaakt van onze logistieke diensten, zorgen wij voor een snelle en efficiënte afhandeling van je transportaanvraag. Je kunt bij ons terecht voor zowel nationaal als internationaal transport. Hierbij houden wij altijd rekening met je specifieke wensen en eisen. Om de zending zo goed mogelijk te laten verlopen, is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren. Zo zijn de lostijden en het maken van losafspraken van groot belang voor een succesvol transport. Daarom bespreken wij deze zaken altijd met je voordat wij jouw goederen gaan transporteren.

Dat leidt uiteindelijk tot:

  • Tijd besparen
  • Efficiënt verzenden
  • Kosten besparen
  • Geen onnodige stress

Ook tijd besparen?

Betrouwbare transport partner met ons uitgebreide netwerk 

Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk, waarmee wij je goederen veilig en efficiënt kunnen vervoeren. Wij staan garant voor de beste kwaliteit en betrouwbaarheid, zodat je geen zorgen hoeft te maken over transport. Heb he transport nodig naar distributiecentra in Nederland, Europa of Engeland? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee en bieden jou de beste oplossingen voor uw transportvraagstukken.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Transport van je goederen naar distributiecentra nodig? Uitbesteden betekent tijd en stress besparen. Vertel ons over je uitdaging, dan gaan we aan de slag.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam/Bedrijfsnaam:
E-mail/telefoonnummer:

Nederland
Duitsland
Engeland
Italië
Spanje
Frankrijk

J.A. Vermeij Logistics B.V.
De Hooge Hoek 21

3927 GG  Renswoude

+31 (0) 318 571502
Info@vermeijlogistics.nl