(0318) 57 15 02 info@vermeijlogistics.nl
Locatie en routebeschrijving Klik hier

Intermodaal transport 

J.A. Vermeij Logistics BV biedt innovatieve en duurzame intermodale transportoplossingen, door gebruik te maken van zowel transport over het spoor als transport over zee, kunnen we jouw goederen efficiënt en duurzaam van de ene locatie naar de andere brengen. Intermodaal transport combineert de voordelen, waardoor je kunt profiteren van kostenbesparingen, betrouwbaarheid en milieuvriendelijkheid.

Kostenbesparend en betrouwbaar transport

Een van de belangrijkste voordelen van intermodaal transport is de kostenbesparing. Door verschillende transportmodi te combineren, kunnen we de meest kosteneffectieve route kiezen op basis van de afstand, de bestemming en de goederen. Hierdoor kunnen we de transportkosten minimaliseren en tegelijkertijd een betrouwbare levering garanderen. Daarnaast kan er bij intermodaal transport meer gewicht geladen worden, wat interessant kan zijn bij zware ladingen. En er kan meer geladen worden dan bij wegtransport.

  Milieuvriendelijk en duurzaam transport 

  Intermodaal transport is ook een milieuvriendelijke en duurzame optie voor internationaal goederenvervoer. Door gebruik te maken van transport over het spoor en transport over zee kunnen we de CO2-uitstoot verminderen in vergelijking met wegtransport. Bovendien wordt er bij intermodaal transport efficiënter gebruik gemaakt van transportmiddelen, wat bijdraagt aan duurzaamheid. Als bedrijf hechten we veel waarde aan milieubewust transport en streven we ernaar om bij te dragen aan een duurzamere logistieke sector.

  Wereldwijde intermodale transportoplossingen

  J.A. Vermeij Logistics BV biedt flexibele en wereldwijde intermodale transportoplossingen die aansluiten bij jouw logistieke behoeften. Of het nu gaat om transport over het spoor of transport over zee, we kunnen de beste oplossing bepalen om jouw goederen efficiënt te vervoeren. Met ons uitgebreide netwerk van partners en onze ervaren logistieke professionals zorgen we voor een naadloze uitvoering van jouw internationale transport, waarbij we de voordelen van intermodaal transport optimaal benutten.

   Waar kunnen we jou mee helpen?

   Container transport nodig of wil je pallets versturen binnen Nederland  ? Uitbesteden betekent tijd en stress besparen. Vertel ons over je uitdaging, dan gaan we aan de slag.

   Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
   Naam/Bedrijfsnaam:
   E-mail/telefoonnummer:

   Nederland
   Duitsland
   Engeland
   Italië
   Spanje
   Frankrijk

   J.A. Vermeij Logistics B.V.
   De Hooge Hoek 21

   3927 GG  Renswoude

   +31 (0) 318 571502
   Info@vermeijlogistics.nl