(0318) 57 15 02 info@vermeijlogistics.nl
Locatie en routebeschrijving Klik hier

Contact

met Vermeij

Warehousing bij J.A. Vermeij Logistics B.V.

J.A. Vermeij Logistics B.V. is gelegen in Renswoude en beschikt over 3500 m2 beveiligde opslag- en overslagruimte. Door de gunstige geografische ligging, met korte uitvalswegen via Veenendaal, Ede en Barneveld naar de A1, A12, A28 en A30, is het mogelijk om onder andere binnen 45 minuten vanuit Duitsland te bereiken.

Moderne warehousing
Deze moderne warehouse omgeving is volledig voorzien van palletstellingen en biedt plaats aan 3300 europallets. Met modern intern transport worden de pallets zo efficiënt mogelijk verplaatst. Zo maken wij gebruik van diverse reach- en heftrucks met hoogtekiezer en diverse pomp- en palletwagens.

Certificaten
– Al het warehouse personeel beschikt over de juiste heftruckcertificaten.
– Zowel het interne transport als de stellingen worden jaarlijks gekeurd volgens de daarvoor geldende normen.

Voorraadbeheersysteem
Het voorraadbeheersysteem wordt ondersteund door software en barcodescanners. Dit voorraadbeheersysteem beheert onder andere de locatie-indeling van de stellingen in het magazijn, de orderstroom in de juiste planningsvolgorde en de goederenstroom. J.A. Vermeij Logistics B.V.  kan het volledige voorraadbeheer verzorgen en kan indien gewenst ook de goederen ompakken (Value added logistics).

Wat voor soorten producten kunt u opslaan?
Alle droge producten kunnen bij J.A. Vermeij Logistics B.V. worden opgeslagen. Voorbeelden van veel opgeslagen goederen zijn petfood en karton. Deze worden op pallets opgeslagen.

Cross docking
Voor cross docking is 500 m2 beschikbaar.  Hier worden goederen overgeladen en op route gezet voor transport. Dankzij cross docking hoeven goederen niet eerst te worden opgeslagen, maar kunnen deze direct overgezet worden als uitgaande goederen. Het transport wordt efficiënter gemaakt.