(0318) 57 15 02 info@vermeijlogistics.nl
Locatie en routebeschrijving Klik hier

Warehousing in Renswoude: de ideale oplossing voor jouw voorraad

Ben je op zoek naar een efficiënte en veilige manier om je voorraad op te slaan? Dan is warehousing in Renswoude de ideale oplossing voor jou. Met maar liefst 3500 m2 aan beveiligde opslag- en overslagruimte biedt ons warehouse alle ruimte die je nodig hebt.

Waarvoor kun je onze warehousing gebruiken?

Uitbreiding van je magazijn, extra distributiepunt of tijdelijke opslag.

Alles op het gebied van warehousing

Ben je op zoek naar een warehousing partner die je volledig ontzorgt? Dan ben je bij J.A. Vermeij Logistics B.V. aan het juiste adres. Wij bieden een totaalpakket aan warehousingdiensten, van opslag en overslag tot voorraadbeheer en orderpicking.

Onze diensten:

  • Opslag: Wij bieden verschillende opslagmogelijkheden, zodat je de ruimte kunt huren die je nodig hebt. Onze opslagruimte is volledig beveiligd met camera’s en alarmsystemen.
  • Overslag: Wij kunnen je goederen overslaan van het ene transportmiddel naar het andere. Dit is een efficiënte manier om je goederen te vervoeren.
  • Voorraadbeheer: Wij kunnen het volledige voorraadbeheer voor je uit handen nemen. Dit betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor het ontvangen, opslaan, picken en verzenden van je goederen.
  • Orderpicking: Wij kunnen je goederen picken en klaarmaken voor verzending. Dit zorgt ervoor dat je orders snel en efficiënt worden verzonden.
  • Cross docking: Wij kunnen je goederen snel en efficiënt overladen naar het volgende transport. Dit is een handige manier om je transport te stroomlijnen.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Efficiënte opslag loods

In onze opslag loods staat efficiëntie voorop. We gebruiken moderne snufjes om ervoor te zorgen dat er geen ruimte onbenut blijft. Zo worden pallets verplaatst met reach- en heftrucks met hoogtekiezer en verschillende pomp- en palletwagens. Deze machines zijn speciaal ontworpen om pallets snel en efficiënt te verplaatsen, zelfs tot grote hoogtes.

Ons voorraadbeheersysteem wordt ondersteund door WMS-software en barcodescanners. WMS-software zorgt ervoor dat we de locatie-indeling van de stellingen in het magazijn, de orderstroom, de planningsvolgorde en de goederenstroom optimaal kunnen beheren. Barcodescanners zorgen ervoor dat we de goederen snel en foutloos kunnen registreren.

Onze slimme snufjes zorgen voor de volgende voordelen:

  • Meer ruimte: We kunnen meer goederen opslaan in dezelfde ruimte.
  • Hoger rendement: We kunnen de goederen sneller en efficiënter verwerken.
  • Lagere kosten: We kunnen de kosten voor opslag en voorraadbeheer verlagen.

Wil je ook profiteren van de voordelen van efficiënte warehousing? Neem dan contact met ons op!

Warehousing in Renswoude: veilig en centraal

 Ben je op zoek naar een betrouwbare warehousing partner in Renswoude? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een veilige en efficiënte opslagruimte voor jouw goederen.

Veiligheid: Onze warehousemedewerkers zijn allemaal gecertificeerd en er wordt regelmatig inspectie uitgevoerd op de veiligheid van onze stellingen en het interne transport. Zo zorgen we ervoor dat jouw goederen veilig opgeslagen zijn.

Centraal gelegen: ns warehouse is centraal gelegen in Nederland, waardoor het goed bereikbaar is voor zowel nationale als internationale zendingen. Dankzij de uitvalswegen naar de A1, A12, A28 en A30 rijd je binnen 45 minuten naar Duitsland.

 

Waar kunnen we jou mee helpen?

Gebruik maken van onze logistieke dienstverlening betekent tijd besparen. Met minder zorgen over je transport en logistiek kun je je volledig focussen op je onderneming.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam/Bedrijfsnaam:
E-mail/telefoonnummer:

Nederland
Duitsland
Engeland
Italië
Spanje
Frankrijk

J.A. Vermeij Logistics B.V.
De Hooge Hoek 21

3927 GG  Renswoude

+31 (0) 318 571502
Info@vermeijlogistics.nl