(0318) 57 15 02 info@vermeijlogistics.nl
Locatie en routebeschrijving Klik hier

Warehousing 

Als uitbreiding van jouw magazijn, als extra distributiepunt of als tijdelijke opslag. Er zijn ontzettend veel redenen waarom klanten bij ons warehouse in Renswoude terechtkomen. Met maar liefst 3500 m2 aan beveiligde opslag- en overslagruimte  een aantrekkelijke locatie is onze opslag loods een interessante keuze. Ontdek de mogelijkheden voor jouw voorraad.

Alles op het gebied van warehousing

Warehousing bij J.A. Vermeij Logistics BV betekent ontzorgd worden van begin tot eind, wat je wensen ook zijn. Zo kun je simpelweg terecht voor opslag of overslag, maar kunnen we ook het volledige voorraadbeheer uit handen nemen. Daarnaast kunnen we order picken en de producten vervolgens vervoeren.

Korte opslag in de vorm van cross docking behoort ook tot de mogelijkheden. Er is maar liefst 500m2 beschikbaar voor het overladen van goederen naar het volgende transport. Een handige manier van warehousing die transport een stuk efficiënter maakt.

  • Voorraadbeheer
  • Opslag
  • Overslag
  • Cross docking
  • Value added logistics
  • Order picken

Waar kunnen we jou mee helpen?

Efficiënte opslag loods

Kenmerkend voor warehousing in onze opslag loods is slim opslaan. Zowel in het warehouse als achter de schermen zorgen moderne snufjes ervoor dat er geen ruimte onbenut blijft. Zo worden pallets verplaatst met reach- en heftrucks met hoogtekiezer en verschillende pomp- en palletwagens.

Ons voorraadbeheersysteem wordt ondersteund door WMS-software en barcodescanners. Hiermee beheren we de locatie-indeling van de stellingen in het magazijn, de orderstroom, de planningsvolgorde en de goederenstroom.

Warehousing waar je van op aan kunt

Een betrouwbare opslag loods nodig? Wij doen er alles aan je goederen op een zo veilig mogelijke manier op te slaan. Zo heeft al ons warehouse personeel de benodigde heftruckcertificaten en worden het interne transport en de stellingen jaarlijks gekeurd volgens de geldende normen.

Centraal gelegen warehouse in Nederland

Voor zowel nationale als internationale zendingen is ons warehouse in Renswoude een aantrekkelijke optie. Renswoude ligt midden in Nederland en is ook internationaal gezien goed bereikbaar. Dankzij uitvalswegen naar de A1, A12, A28 en A30 rijd je binnen 45 minuten naar Duitsland.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Gebruik maken van onze logistieke dienstverlening betekent tijd besparen. Met minder zorgen over je transport en logistiek kun je je volledig focussen op je onderneming.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam/Bedrijfsnaam:
E-mail/telefoonnummer:

Nederland
Duitsland
Engeland
Italië
Spanje
Frankrijk

J.A. Vermeij Logistics B.V.
De Hooge Hoek 21

3927 GG  Renswoude

+31 (0) 318 571502
Info@vermeijlogistics.nl