(0318) 57 15 02 info@vermeijlogistics.nl
Locatie en routebeschrijving Klik hier

Jouw transportbedrijf in binnen- en buitenland

Transport is een essentiële schakel in de supply chain. Of het nu gaat om het vervoer van grondstoffen, halffabricaten of eindproducten: transport is noodzakelijk om goederen van de ene plek naar de andere te brengen.

Bij J.A. Vermeij Logistics B.V. begrijpen we dat transport een complexe taak kan zijn. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten aan om jouw logistieke uitdagingen
te vereenvoudigen.

 Jij zet de eerste stap, wij doen de rest.

Transport zonder gedoe

Heb je een uitdaging op transportgebied? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerd, (inter)nationaal transportbedrijf met 18  jaar ervaring. Wij nemen het transportproces van begin tot eind uit handen, zodat jij je kunt focussen op jouw onderneming. 

Hoe werkt het?

Wanneer je een transportopdracht bij ons plaatst, krijg je één aanspreekpunt. Dit aanspreekpunt houdt je op de hoogte van het transportproces en zorgt ervoor dat alles volgens plan verloopt. Wij denken van begin tot eind met je mee en zoeken altijd naar een oplossing. Wat de situatie ook is.

 Onze samenwerking leidt uiteindelijk tot:

  • Tijd besparen: wij nemen het transportproces van begin tot eind uit handen, zodat jij je kunt focussen op jouw onderneming.
  • Efficiënt verzenden: wij hebben een uitgebreid netwerk van partners in binnen- en buitenland, waardoor we jouw goederen snel en efficiënt kunnen transporteren.
  • Kosten besparen: door gebruik te maken van onze ervaring en expertise, kunnen we je helpen om op jouw transportkosten te besparen.
  • Geen onnodige stress: je hebt één aanspreekpunt en wij denken van begin tot eind met je mee.
  • Altijd de juiste papieren: wij zorgen ervoor dat jouw goederen met de juiste documenten worden vervoerd.

 Klaar om tijd te besparen?

Voor zendingen in iedere vorm

Heb je een zending die vervoerd moet worden? Dan ben je bij J.A. Vermeij Logistics B.V. aan het juiste adres.

Wij vervoeren goederen in alle vormen en maten. We werken met europallets en blokpallets, maar kunnen ook goederen die niet op een pallet passen verzenden. Verder transporteren we zowel complete ladingen als deelladingen.

Europallets en blokpallets:

Voor zendingen die op een pallet passen, bieden wij een breed scala aan mogelijkheden. We kunnen jouw goederen ophalen en afleveren op locatie, of we kunnen ze overdragen aan een van onze partners in binnen- en buitenland.

Goederen die niet op een pallet passen:

Voor zendingen die niet op een pallet passen, bieden wij speciale oplossingen. We kunnen jouw goederen in een speciale container of op een speciaal aanhangwagen vervoeren.

Complete ladingen en deelladingen:

We transporteren zowel complete ladingen als deelladingen. Complete ladingen zijn zendingen die de volledige capaciteit van een vrachtwagen innemen. Deelladingen zijn zendingen die samen met de zendingen van andere klanten in één vrachtwagen worden vervoerd.

Speciale wensen:

Heb je speciale wensen voor het transport van jouw goederen? Neem dan contact met ons op. We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.

Nationaal en internationaal transport 

Nationaal transport:

Onze partners hebben nationale transporten binnen de kortste keren opgehaald en weer afgeleverd. We doen dat in Nederland en het grootste deel van België binnen 24 uur.

Internationaal transport:

Het werk van ons transportbedrijf kent geen grenzen. We werken samen met betrouwbare partners die bekend zijn in heel Europa. Dankzij efficiënte werkprocessen weet je zeker dat je goederen op tijd aankomen. Dat scheelt je een hoop zorgen.

Speciale wensen:

Heb je speciale wensen voor het transport van jouw goederen? Neem dan contact met ons op. We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.

Heb je een transportbedrijf buiten Europa nodig? Ook dan kijken we graag naar wat mogelijk is.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Gebruik maken van onze logistieke dienstverlening betekent tijd besparen. Met minder zorgen over je transport en logistiek kun jij je volledig focussen op jouw onderneming.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam/Bedrijfsnaam:
E-mail/telefoonnummer:
Nederland Duitsland Engeland Italië Spanje Frankrijk
J.A. Vermeij Logistics B.V. De Hooge Hoek 21 3927 GG  Renswoude +31 (0) 318 571502 Info@vermeijlogistics.nl