(0318) 57 15 02 info@vermeijlogistics.nl
Locatie en routebeschrijving Klik hier

Jouw transportbedrijf in binnen- en buitenland

Of het nu gaat om een enkele pallet of een complete vracht: transport laat je niet zomaar aan iemand over. Bij transportbedrijf J.A. Vermeij Logistics BV maken we jouw logistieke uitdaging zo eenvoudig mogelijk. Met een groot netwerk aan partners in heel Europa en een ervaren logistiek team nemen we je al het logistieke werk uit handen. Jij zet de eerste stap, wij doen de rest.

Transport zonder gedoe

Heb je een (internationale) uitdaging op transportgebied? Grote kans dat ons transportbedrijf je kan helpen. Jouw logistieke vraagstuk is onze core business. We vinden dat jij je ook moet kunnen focussen op je onderneming. Daarom nemen we je het transportproces van begin tot eind uit handen. Hoe een samenwerking met ons transportbedrijf eruit ziet? Je hebt één aanspreekpunt waar je met al je vragen terecht kunt. Zo weet je altijd zeker dat we van alles op de hoogte zijn. We denken van begin tot eind met je mee en zoeken altijd naar een oplossing. Wat de situatie ook is. Dat leidt uiteindelijk tot:

  • Tijd besparen
  • Efficiënt verzenden
  • Kosten besparen
  • Geen onnodige stress
  • Altijd de juiste papieren

 Klaar om tijd te besparen?

Voor zendingen in iedere vorm

Transportbedrijf J.A. Vermeij Logistics BV is een vervoerder die importeert en exporteert. We werken met europallets en blokpallets, maar kunnen ook goederen die niet op een pallet passen verzenden. Verder transporteren we zowel complete ladingen als deelladingen. Heb je speciale wensen? Neem contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

  • Europallets en blokpallets
  • Complete ladingen en deelladingen
  • Goederen die niet op een pallet passen

Nationaal transport

Onze partners hebben nationale transporten binnen de kortste keren opgehaald en weer afgeleverd. We doen dat in Nederland en het grootste deel van België binnen 24 uur.

Internationaal transport

Het werk van ons transportbedrijf kent geen grenzen. We werken samen met betrouwbare partners die bekend zijn in heel Europa. Dankzij efficiënte werkprocessen weet je zeker dat je goederen op tijd aankomen. Dat scheelt je een hoop zorgen.

Heb je een transportbedrijf buiten Europa nodig? Ook dan kijken we graag naar wat mogelijk is.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Gebruik maken van onze logistieke dienstverlening betekent tijd besparen. Met minder zorgen over je transport en logistiek kun je je volledig focussen op je onderneming.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam/Bedrijfsnaam:
E-mail/telefoonnummer:

Nederland Duitsland Engeland Italië Spanje Frankrijk

J.A. Vermeij Logistics B.V. De Hooge Hoek 21 3927 GG  Renswoude +31 (0) 318 571502 Info@vermeijlogistics.nl