(0318) 57 15 02 info@vermeijlogistics.nl
Locatie en routebeschrijving Klik hier

Transport van machines door heel Europa en Engeland? 

J.A. Vermeij Logistics BV is jouw partner in transport van machines door heel Europa en Engeland. Als ervaren transporteur weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om machines veilig en efficiënt te vervoeren. Jouw transportuitdaging is onze passie. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Laat het over aan ervaren transporteurs

Het is van belang dat je ons zo volledig mogelijk informeert over de machines die je wil laten transporteren. Dit betekent onder andere dat je ons de afmetingen, het gewicht en de eventuele bijzonderheden van de machines doorgeeft. Op basis hiervan kunnen wij bepalen welke type trailer het meest geschikt is voor het transport.

  • Tautliner
  • MEGA trailer
  • Boxtrailer

Veilig en efficient vervoeren 

Tijdens het transport zorgen wij ervoor dat jouw machines veilig worden vastgezet, zodat er tijdens het rijden geen schade kan ontstaan. Onze vrachtwagens zijn uitgerust met de juiste hulpmiddelen, zoals spanbanden, om dit mogelijk te maken. Daarnaast beschikken onze chauffeurs over de juiste kennis en ervaring om het transport zo veilig mogelijk te laten verlopen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat jouw machines beschadigd aankomt.

 

Transport voor je machine nodig?

Bij J.A. Vermeij Logistics BV begrijpen we dat uw machines vaak kostbaar zijn en daarom gaan we hier uiterst zorgvuldig mee om. Mocht er onverhoopt toch schade ontstaan tijdens het transport, dan zijn wij uiteraard verzekerd voor deze schade. Wil je meer informatie over ons transport van machines of wil je een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactforumlier of per telefoon. Wij helpen je graag verder en zorgen ervoor dat jouw machine veilig en efficiënt worden vervoerd naar de gewenste bestemming.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Transport voor je machine nodig? Uitbesteden betekent tijd en stress besparen. Vertel ons over je uitdaging, dan gaan we aan de slag.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam/Bedrijfsnaam:
E-mail/telefoonnummer:

Nederland
Duitsland
Engeland
Italië
Spanje
Frankrijk

J.A. Vermeij Logistics B.V.
De Hooge Hoek 21

3927 GG  Renswoude

+31 (0) 318 571502
Info@vermeijlogistics.nl