(0318) 57 15 02 info@vermeijlogistics.nl
Locatie en routebeschrijving Klik hier

Persoonlijke en betrokken logistieke dienstverlening  

Jouw zending is uniek, onze aanpak ook!

Al 18 jaar verzorgen wij transport en logistiek binnen Nederland en ver daarbuiten. Als familiebedrijf staan wij voor persoonlijke en betrokken dienstverlening.

W begrijpen dat elke zending uniek is. Daarom nemen we graag de tijd om uw specifieke wensen en behoeften te begrijpen. Onze logistieke experts werken nauw samen met u om de perfecte oplossing voor uw transportbehoeften te vinden.

We zijn trots op onze jarenlange ervaring en ons persoonlijke commitment aan onze klanten.

Van klassiek transportbedrijf tot

full-service logistiek dienstverlener

J.A. Vermeij Logistics B.V. is een ervaren logistiek dienstverlener met ruim 18 jaar ervaring. Wij bieden een breed scala aan diensten aan, van klassiek transport tot full-service logistiek.

Ons verhaal begon in 2004 als klassiek transportbedrijf met eigen auto’s. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een full-service logistiek dienstverlener. We stapten over van eigen auto’s naar uitbesteed vervoer en bieden nu ook warehousing, douane en andere value-added services aan.

Onze missie is om onze klanten te ontzorgen, zodat zij zich kunnen focussen op hun core business. Wij nemen het logistieke proces van begin tot eind uit handen, zodat u zich kunt richten op uw eigen producten en diensten.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Familiebedrijf met jarenlange ervaring

Als familiebedrijf staan wij voor persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft en daarom bieden wij maatwerkoplossingen.

Wij hebben jarenlange ervaring in transport en logistiek. Wij beschikken over een team van experts die uw bedrijf optimaal kan ondersteunen.

Als klant heeft u één persoonlijk aanspreekpunt die volledig op de hoogte is van uw bedrijf en uitdagingen. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Kennis maken?

We zijn benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen.  Neem gerust contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam/Bedrijfsnaam:
E-mail/telefoonnummer:

Nederland
Duitsland
Engeland
Italië
Spanje
Frankrijk

J.A. Vermeij Logistics B.V.
De Hooge Hoek 21

3927 GG  Renswoude

+31 (0) 318 571502
Info@vermeijlogistics.nl