(0318) 57 15 02 info@vermeijlogistics.nl
Locatie en routebeschrijving Klik hier

Transport Engeland 

Op zoek naar een betrouwbaar transportbedrijf dat jouw goederen kan transporteren van en naar Engeland?

Transport van en naar Engeland vereist zorgvuldige planning en voorbereiding om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Een van de belangrijkste aspecten waarmee rekening moet worden gehouden, zijn de douane papieren. Engeland is geen deel meer van de Europese Unie (EU) en heeft zijn eigen douaneregels en -procedures. Het is essentieel om te zorgen voor de juiste douanedocumentatie, zoals invoer- en uitvoeraangiften, om vertragingen en boetes te voorkomen.

Incoterms: de sleutel tot succesvol transport van en naar Engeland

Incoterms, oftewel International Commercial Terms, zijn gestandaardiseerde handelsvoorwaarden die de verantwoordelijkheden en kosten tussen koper en verkoper regelen bij internationaal transport. Het is belangrijk om de juiste Incoterms overeen te komen bij transport van en naar Engeland. Incoterms bepalen onder andere wie verantwoordelijk is voor de douaneformaliteiten, vrachtkosten en verzekeringen. Het correct begrijpen en toepassen van de juiste Incoterms kan helpen om onduidelijkheden en geschillen te voorkomen.

Welke Incoterm is geschikt voor transport van en naar Engeland?

De keuze van de juiste Incoterm hangt af van een aantal factoren, waaronder de aard van de goederen, de transportmethode en de voorkeuren van de koper en verkoper.

Wij helpen je hier graag mee!

Ferry transport Engeland: een veilige en efficiënte manier om goederen te vervoeren

Ferry transport is een populaire manier om goederen te vervoeren tussen het vasteland van Europa en Engeland. Het is een veilige en efficiënte manier om goederen te vervoeren, en het kan een goede optie zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar een betaalbare manier om hun goederen te verplaatsen.

Voordelen van ferry transport

  • Veiligheid: Ferry’s zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen om de goederen van passagiers en bemanning te beschermen.
  • Efficiëntie: Ferry’s kunnen grote hoeveelheden goederen vervoeren in een korte periode.
  • Betaalbaarheid: Ferry transport is vaak een betaalbare optie voor bedrijven die goederen willen vervoeren tussen het vasteland van Europa en Engeland.

Belangrijke zaken om te overwegen bij ferry transport

  • Boekingen en documentatie: Het is belangrijk om de juiste boekingen en documentatie te regelen voor ferry transport. Dit omvat het aanleveren van de benodigde informatie aan de rederij en het voldoen aan de veiligheidsvoorschriften.
  • Route en schema’s: Het plannen van de juiste route en het opvolgen van de actuele informatie over ferryroutes en schema’s is essentieel om het transportproces efficiënt te laten verlopen.
  • Goedereninspectie: De goederen worden bij aankomst in Engeland geïnspecteerd door de douane. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de goederen voldoen aan de invoereisen van Engeland.

Samenwerken met een ervaren logistieke partner 

Transport van en naar Engeland kan complex zijn vanwege de douaneregels, Incoterms en ferry transport. Het is raadzaam om samen te werken met een ervaren logistieke partner die bekend is met het transportproces van en naar Engeland.

Voordelen van een logistieke partner

Een professionele logistieke partner kan een aantal voordelen bieden, waaronder:

  • Expertise: Een logistieke partner heeft de expertise en ervaring om het transportproces van en naar Engeland soepel te laten verlopen.
  • Efficiëntie: Een logistieke partner kan helpen om het transportproces efficiënter en effectiever te maken.
  • Betrouwbaarheid: Een logistieke partner kan helpen om te zorgen voor een betrouwbare levering van goederen van en naar Engeland.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Transport van of naar Engeland nodig? Uitbesteden betekent tijd en stress besparen. Vertel ons over je uitdaging, dan gaan we aan de slag.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam/Bedrijfsnaam:
E-mail/telefoonnummer:

Nederland
Duitsland
Engeland
Italië
Spanje
Frankrijk

J.A. Vermeij Logistics B.V.
De Hooge Hoek 21

3927 GG  Renswoude

+31 (0) 318 571502
Info@vermeijlogistics.nl