(0318) 57 15 02 info@vermeijlogistics.nl
Locatie en routebeschrijving Klik hier

Transport van en naar Engeland 

Op zoek naar een transportbedrijf die jouw goederen kan transporteren van en naar Engeland? Transport Engeland vereist zorgvuldige planning en voorbereiding om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Een van de belangrijkste aspecten waarmee rekening moet worden gehouden, zijn de douane papieren. Engeland is geen deel meer van de Europese Unie (EU) en heeft zijn eigen douaneregels en -procedures. Het is essentieel om te zorgen voor de juiste douanedocumentatie, zoals invoer- en uitvoeraangiften, om vertragingen en boetes te voorkomen.

Incoterms 

Incoterms, oftewel International Commercial Terms, zijn gestandaardiseerde handelsvoorwaarden die de verantwoordelijkheden en kosten tussen koper en verkoper regelen bij internationaal transport. Het is belangrijk om de juiste Incoterms overeen te komen bij transport van en naar Engeland. Incoterms bepalen onder andere wie verantwoordelijk is voor de douaneformaliteiten, vrachtkosten en verzekeringen. Het correct begrijpen en toepassen van de juiste Incoterms kan helpen om onduidelijkheden en geschillen te voorkomen.

Ferry transport Engeland

Ferry transport speelt een belangrijke rol bij het transport van en naar Engeland. Veel goederen worden via ferry overgebracht tussen het vasteland van Europa en Engeland. Het is van groot belang om te zorgen voor de juiste boekingen en documentatie voor ferry transport, inclusief het aanleveren van de benodigde informatie aan de rederij en het voldoen aan de veiligheidsvoorschriften. Het plannen van de juiste route en het opvolgen van de actuele informatie over ferryroutes en schema’s is essentieel om het transportproces efficiënt te laten verlopen.

Samenwerken met een ervaren logistieke partner 

Transport van en naar Engeland kan complex zijn vanwege de douaneregels, Incoterms en ferry transport. Het is raadzaam om samen te werken met een ervaren logistieke partner die bekend is met het transportproces van en naar Engeland. Een professionele logistieke partner kan helpen bij het organiseren van de juiste douanedocumentatie, het begrijpen en toepassen van de juiste Incoterms, en het regelen van de benodigde boekingen en documentatie voor ferry transport. Dit kan helpen om het transportproces probleemloos te laten verlopen en zorgen voor een efficiënte en betrouwbare levering van goederen van en naar Engeland.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Transport van of naar Engeland nodig? Uitbesteden betekent tijd en stress besparen. Vertel ons over je uitdaging, dan gaan we aan de slag.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam/Bedrijfsnaam:
E-mail/telefoonnummer:

Nederland
Duitsland
Engeland
Italië
Spanje
Frankrijk

J.A. Vermeij Logistics B.V.
De Hooge Hoek 21

3927 GG  Renswoude

+31 (0) 318 571502
Info@vermeijlogistics.nl