(0318) 57 15 02 info@vermeijlogistics.nl
Locatie en routebeschrijving Klik hier

Betrouwbaar koeltransport door heel Europa

J.A. Vermeij Logistics BV is jouw partner voor koeltransport. Wij bieden complete vrachten (FTL) van Nederland naar diverse Europese landen, waaronder Italië, Spanje, Frankrijk en de Scandinavische landen, Noorwegen, Zweden en Finland. Ook vanuit deze landen naar Nederland kunnen wij het transport voor jou verzorgen.

Jouw producten vers en bruikbaar

Koeltransport wordt vaak gebruikt voor het vervoer van bederfelijke goederen, zoals voedsel, medicijnen en bloemen. De juiste temperatuur en vochtigheidsgraad zijn cruciaal voor het behoud van de kwaliteit van deze producten, en daarom is koeltransport essentieel om ervoor te zorgen dat ze in goede staat op hun bestemming aankomen.

Bij koeltransport worden koelwagens gebruikt, die zijn uitgerust met koelinstallaties die de temperatuur in de laadruimte constant houden. Deze koelinstallaties werken op stroom, en zijn in staat om de temperatuur te verlagen tot -20 graden Celsius of verhogen tot +25 graden Celsius, afhankelijk van de vereisten van de producten die worden vervoerd.

Optimale kwaliteit gegarandeerd

Als transportbedrijf bieden wij onze klanten een uitgebreid scala aan koeltransportoplossingen, die zijn ontworpen om aan hun specifieke behoeften te voldoen. Onze koelwagens zijn van hoge kwaliteit en worden regelmatig onderhouden en geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat ze in topconditie blijven.

Of je nu bederfelijke goederen, medicijnen of andere gevoelige producten moet vervoeren, ons koeltransport biedt je de zekerheid dat jouw producten veilig en in goede staat op hun bestemming aankomen. Met onze expertise en toewijding aan kwaliteit en klantenservice, kun je erop vertrouwen dat je producten in goede handen zijn.

Koeltransport nodig?

Bij J.A. Vermeij Logistics BV kun je rekenen op een betrouwbare, flexibele en professionele dienstverlening. Wij denken graag met je mee en bieden oplossingen op maat voor jouw zending. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Koeltransport nodig? Uitbesteden betekent tijd en stress besparen. Vertel ons over je uitdaging, dan gaan we aan de slag.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam/Bedrijfsnaam:
E-mail/telefoonnummer:

Nederland
Duitsland
Engeland
Italië
Spanje
Frankrijk

J.A. Vermeij Logistics B.V.
De Hooge Hoek 21

3927 GG  Renswoude

+31 (0) 318 571502
Info@vermeijlogistics.nl