(0318) 57 15 02 info@vermeijlogistics.nl
Locatie en routebeschrijving Klik hier

Over ons 

Wij verzorgen al 18 jaar transport en logistiek binnen Nederland en ver daarbuiten. Als familiebedrijf doen we dat met een persoonlijke, betrokken houding. Zo maken we van iedere zending een succes. Maak kennis met ons!

De weg van J.A. Vermeij Logistics BV

Met ruim 18 jaar ervaring op zak kunnen we zeggen een ervaren speler te zijn in de wereld van transport en logistiek. We begonnen in 2004 als klassiek transportbedrijf met eigen auto’s. Door de jaren heen zijn onze wegen verbreed. We stapten over van eigen auto’s naar uitbesteed vervoer. Ook onze dienstverlening is gegroeid. Zo zijn we niet langer alleen een transportbedrijf, maar een bedrijf dat het logistieke proces van begin tot eind uit handen neemt. Onze missie? Klanten ontzorgen, zodat ze zich kunnen focussen op hun core business.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Your partner in logistics

Dat we een familiebedrijf zijn, voel je ook tijdens onze samenwerking. We stellen ons op als een betrokken, meedenkende partner met alle kennis van transport en logistiek. Als klant heb je één persoonlijk aanspreekpunt die volledig op de hoogte is van jouw bedrijf en uitdagingen. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Kennis maken?

We zijn benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen.  Neem gerust contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam/Bedrijfsnaam:
E-mail/telefoonnummer:

Nederland
Duitsland
Engeland
Italië
Spanje
Frankrijk

J.A. Vermeij Logistics B.V.
De Hooge Hoek 21

3927 GG  Renswoude

+31 (0) 318 571502
Info@vermeijlogistics.nl