(0318) 57 15 02 info@vermeijlogistics.nl
Locatie en routebeschrijving Klik hier

Transport van en naar België | Betrouwbaar, efficiënt en klantgericht

J.A. Vermeij Logistics B.V. is jouw partner voor transport van en naar België. Wij bieden transportdiensten voor complete ladingen, deelladingen, enkele pallets en machines. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat jouw goederen veilig en tijdig op de bestemming aankomen. Daarnaast bieden wij een CMR verzekering aan voor alle transporten die wij uitvoeren.

Of het nu gaat om reguliere zendingen of speciale projecten, zoals het vervoeren van machines of andere buitenmaatse goederen, wij hebben de expertise om jouw transport van en naar België probleemloos te laten verlopen.

“Al 18 jaar ervaring in het vervoer van goederen van en naar België”

Pallet transport naar België

Pallets te vervoeren naar België? J.A. Vermeij Logistics B.V. biedt pallet transport naar alle bestemmingen in België. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van transportpartners, zodat we jouw pallets snel en efficiënt kunnen afleveren.

We begrijpen dat niet alle zendingen volle vrachten zijn, en daarom bieden we ook opties voor enkele pallet transport. Met ons uitgebreide netwerk van transportpartners kunnen we jouw goederen snel en efficiënt afleveren op de gewenste locatie in België. Onze aandacht voor detail en klantgerichte aanpak zorgen ervoor dat jouw enkele pallet transport vlot en betrouwbaar verloopt. Onze tarieven voor pallet transport zijn transparant en concurrerend.

“Wij bedienen alle grote steden in België, zoals Antwerpen, Brussel, Gent en Luik”

Vervoer van machines van en naar België

J.A. Vermeij Logistics B.V. heeft ruime ervaring in het transport van machines van en naar België. Wij begrijpen dat machines speciale behandeling vereisen, en daarom bieden we gespecialiseerde transportdiensten. Onze chauffeurs zijn getraind om machines op een veilige en efficiënte manier te vervoeren, rekening houdend met alle wettelijke en technische eisen.

Wij zorgen ervoor dat jouw machines veilig en goed worden vastgezet, zodat we probleemloos kunnen lossen op de plaats van bestemming. Vertrouw op onze expertise voor het transport van jouw waardevolle machines van en naar België.

“Wij hebben een uitgebreid netwerk van partners die gespecialiseerd zijn in het vervoer van machines”

Transport nodig?

J.A. Vermeij Logistics B.V. is er voor al jouw transportbehoeften. Wij bieden efficiënte en klantgerichte oplossingen voor transport van en naar België. Neem contact op om te bespreken hoe wij je kunnen helpen met jouw transportbehoeften.

Of je nu complete ladingen, deelladingen, enkele pallets of machines wilt vervoeren, Onze chauffeurs, uitgebreide netwerk van transportpartners en ervaring in het vervoer van en naar België maken ons de juiste keuze voor jouw transportbehoeften.

Waar kunnen we jou mee helpen?

J.A. Vermeij Logistics B.V. biedt een breed scala aan transportdiensten naar België, waaronder:

Volledige ladingen – Deelladingen – Enkele pallets – Machines

Vertel ons jouw transportuitdaging!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam/Bedrijfsnaam:
E-mail/telefoonnummer:

Nederland
Duitsland
Engeland
Italië
Spanje
Frankrijk

J.A. Vermeij Logistics B.V.
De Hooge Hoek 21

3927 GG  Renswoude

+31 (0) 318 571502
Info@vermeijlogistics.nl